vrijdag 2 juli 2010

De eerste dag

Na eenmaal afgezet te zijn op Eindhoven airport door de lieve vader van Wim, konden we meteen inchecken en door de douane. Siemen dacht zo slim te zijn om een vermist flesje water door de douane te smokkelen, echter kwamen ze hier achter. Dus kon hij bijna afgevoerd worden. Gelukkig mochten we toch richting het vliegtuig. Na een periode wachten (waar Jeroen bijna zijn telefoon door de ruit naar buiten had gegooid) zijn we richting het vliegtuig gelopen. Helaas had Wim geen plekje voor ons vrijgehouden zodat we pas als een van de laatste het vliegtuig in konden.

Om 14:05 vertrokken we met het vliegtuig naar Polen. De heenreis was erg goed gegaan. We kwamen ook netjes op tijd aan. Om 15:35 waren we geland, en niemand zal het geloven maar Martijn was gewoon op tijd. Tot onze grote verbazing had Martijn een Pools kapsel (zie foto’s) Na snel in de auto gestapt te zijn, gingen we richting het centrum van Wroclaw.

We wilden natuurlijk ergens de wedstrijd zien. Ergens op een fantastisch plein in het centrum werd de wedstrijd Nederland tegen Brazilië op een groot scherm uitgezonden. We hadden net het doelpunt van Brazilie gemist, maar de rest van de wedstrijd hebben we helemaal gezien. Het plein was zoals ik al zei schitterend. Volgens Martijn waren alle gevels pas gerenoveerd. We hadden afgesproken dat Martijn vandaag het eten mocht uitzoeken (Rodeo Drive American Bar & Grill), de rest van de vakantie maken de anderen uit waar we gaan eten.

Na het eten en een rondje plein gingen we met de jeep naar het kantoor van BAM vermeer (waar martijn werkt). Onderweg kregen we een uitgebreide rondleiding van Martijn door het gebied. O ja, het was schitterend weer, beter dan in Nederland want het was 33,354 graden.

Knuffels uit een sauna (kantoor) van Martijn.

Wim, Siemen, Jeroen en Martijn.

Dit zijn onze foto’s van de eerste dag.

8 opmerkingen:

  1. Hallo Jongens,

    Fijn dat alles goed is verlopen!
    Leuk jullie verhaal te lezen.
    Ik denk alleen wel dat wij het hier warmer hebben gehad vandaag hoor;) Ik heb me in iedergegval goed vermaakt een dagje in Scheveningen op het strand lekker op een loungebank!

    Leuk dat jullie al foto's online hebben gezet, er is alleen 1 probleem. Ik zie er weinig van... staat alleen maar een klein stukje van de foto links in beeld en dan ook nog is gedraaid, schuin zichtbaar dus met de onderkant naar de zijkant van het beeld gericht:P
    Beetje jammer hoor schatje dat je dat niet ff anders had op kunnen lossen...
    Hopelijk kan je dat nog veranderen.
    Dan kan ik tenminste lekker jullie verhalen en foto's bekijken.

    Een fijne dag morgen en veel plezier!

    Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterend verslag met hele leuke foto's. (Goed te zien, nu.) Aparte ervaring, denk ik, om de Nederlanders te zien spelen en dan tussen de Polen te zitten. Nog veel plezier, maar dat zal wel lukken, zo te zien. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Blij voor jullie dat de vlucht op tijd was, zodat jullie nog voetbal konden kijken. Leuk dat jullie al meteen een verslag met foto's op de blog gezet hebben. Zo kunnen we ook een beetje meereizen....
    Veel plezier en geniet ervan!

    Groetjes Henk en Margot.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hartstikke fijn dat de reis goed verlopen is en dat jullie het naar de zin hebben. Op dit moment regent het in Oisterwijk en zorgt voor de meer dan welkome verkoeling. Ik ga iedere dag even kijken wat jullie allemaal mee hebben gemaakt. Leuk medium, zo'n blogger. Vroeger moesten we het met brieven, ansichtkaarten en via een telefooncentrale (pronto / pronto) doen. Veel plezier verder!

    Groeten Pappa John

    BeantwoordenVerwijderen
  5. maar goed dat je nog mee mocht(Siemen) goed aan de regels denken. Zo met veel mensen naar de voetbalwedstrijd kijken en dat Nederland dan ook nog wint is natuurlijk een super belevenis. Leuk die foto's. Ik kijk alweer uit naar de volgende.

    grt. Wilma(ma)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Waarom hebben die andere 2 geen oranje shirts aan?????

    BeantwoordenVerwijderen
  7. en ik vind jeroens kapsel ook erg polack hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  8. leukste foto is van wims vriendinnetje aan't outlet shoppen

    BeantwoordenVerwijderen

We vinden het erg leuk om reacties te krijgen. Dus laat hier je reactie achter.